Közzétéve:: 25 május 2024
Megosztás:

Közel a természethez? Körül vesz a természet!

Mai blogunk a séta és túrázás kedvelőinek szól, de biztosak vagyunk benne,hogy aki nem aktív túrázó az is kedvet kap a gyönyörű tájak láttán. Ha a szabadidejét aktív pihenéssel szeretné eltölteni, akkor Tusnádfürdő ideális választás lehet az ön számára a pihenésehez és a túrázáshoz.

Tusnádfürdő egy csodálatos hegyvidéki üdülőhely, amely rengeteg lehetőséget kínál a természet szerelmeseinek. Most, hogy elérkezett a jó idő, érdemes kihasználni a számos túraútvonalat, amelyek a szálloda környékén találhatóak. Összegyűjtöttünk 3 bámulatos túraútvonalat, amit kár lenne kihagyni.

1-Tusnádfürdő – Apor bástya – Ludmilla kilátó

Ez az útvonal közel egy órás sétával érhető el a szállodától. Az Apor bástyáráról fantasztikus kilátás nyílik a környékre. Onnan folytathatjuk utunkat a Ludmilla kilátóhoz, amely egy újabb csodálatos panorámával vár ránk.

2-Tusnádfürdő– Sólyomkő

Ez a túraútvonal egy kis kihívás lehet a meredek emelkedők miatt. Az útvonal végén a Sólyomkő kilátó áll, ahonnan elénk tárul az Olt völgye és Tusnádfürdő.

3-Tusnádfürdő – Szent Anna-tó mendékház

Ez az útvonal a Szent Anna-tó irányába vezet, és lehetőséget nyújt arra, hogy közvetlen közelről megismerjük a tó és környéke természeti szépségeit.

Tekintsd meg az O3zone szálloda ajánlatait>>>> Csomagajánlatok – Hotel O3zone és válogass a  szabadidős programok közül>>>> Aktív turizmus – Hotel O3zone