Publicat pe:: 25 mai 2024
Împărtășiți cu:

Aproape de natură? În mijlocul naturii

Blogul nostru de astăzi se adresează iubitorilor de plimbări și drumeții, dar suntem siguri că și cei care nu sunt adepții drumeților vor fi încântați de frumusețea ce înconjoară orășelul nostru. Dacă vă place să vă petreceți timpul liber cu odihnă activă, atunci Băile Tușnad ar putea fi o alegere ideală pentru dumneavoastră, atât pentru relaxare, cât și pentru drumeții.

Băile Tușnad este o stațiune turistică montană minunată, care oferă numeroase oportunități iubitorilor de natură. Acum, că a venit vremea bună, merită să profitați și să parcurgeți măcar câteva dintre traseele de drumeții care se găsesc în apropierea hotelului O3zone. Am adunat 3 dintre trasee care merită descoperite.

Băile Tușnad – Bastionul Apor – Belvederele Ludmilla

Acest traseu poate fi parcurs în aproape o oră de mers pe jos de la hotel. De pe Bastionul Apor se deschide o panoramă fantastică asupra zonei. De acolo, putem continua călătoria noastră către Belvederele Ludmilla, care ne așteaptă cu încă o priveliște minunată.

Băile Tușnad – Piatra Șoimilor

Acest traseu de drumeție poate fi o mică provocare din cauza pantelor abrupte. La sfârșitul traseului se află Belvederele Piatra Șoimilor, de unde putem vedea Valea Oltului și Băile Tușnad.

Băile Tușnad – Refugiul Lacului Sfânta Ana

Acest traseu duce spre Lacul Sfânta Ana și ne oferă posibilitatea să descoperim frumusețea naturală a lacului și a împrejurimilor sale.

Vizitați ofertele Hotelului O3zone >>>> Pachete de călătorie – Hotel O3zone și alegeți din programul nostru de activități de timp liber >>>> Turism activ – Hotel O3zone.