Publicat pe:: 25 mai 2024
Împărtășiți cu:

Mașină electrică

Stație pentru încărcat mașina electrică la Hotel O3zone

Vii la Băile Tușnad cu mașina electrică, stai la Hotel O3zone

În prezent, utilizarea mașinilor electrice sau hibride devine din ce în ce mai frecventă. Mașina electrică se află la apogeu, piața este în expansiune, iar concurența între dezvoltatorii de mașini electrice se înăsprește, ceea ce duce la apariția unor mașini pe care nu ni le-am fi putut imagina în urmă cu câțiva ani. Pe măsură ce din ce în ce mai mulți oameni cumpără mașini electrice sau hibride, există o cerere tot mai mare de stații de încărcare pentru mașini electrice. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, hotelul O3zone a instalat primul încărcător de mașini electrice din Băile Tușnad, încă din toamna anului 2020.

În parteneriat cu Ev-Mag ne-am propus să fim una dintre destinaţiile preferate a celor care doresc să călătorească cu o maşină electrică. Încărcătorul este instalat în parcarea hotelului O3zone. Se pot încărca două mașini simultan. Stația de încărcare pentru vehicule electrice are două outleturi Type 2, puterea stației este 2x22kW. Incărcarea este contra cost cu plată prin reţeaua Ev-Mag.

Nu ezitați să folosiți serviciile noastre. Aici veți găsi un loc în care să vă relaxați și să vă încărcați mașina în același timp.

Mediu plăcut, peisaj unic, aer curat, relaxare și cazare cu încărcător auto electric.

Drumuri bune!