Közzétéve:: 25 május 2024
Megosztás:

A spa jótékony hatása

A spa sokkal többet jelent egy szaunánál és egy medencénél, a test és lélek kezelésének menüje. Az igazság az, hogy minden vendégünk rengetek pszichológiai és fizikai hasznot húzhat már egyetlen egy látogatás alatt. Ha szeretne kikapcsolódni, szeretne újra töltődni, a spa biztosítsa egy helyen ezen igények kielégítését. A spa egy hely, ahol eltud szabadulni a mindennapoktól, ahol elengedheti a problémáit és csak is önmagára és az ön számára fontos emberekre figyelhet. Kiszakít a megszokott hétköznapokból.

A spa stresszoldó szereppel bír

A spa-ban töltött idő segíthet levezetni a felgyülemlett stresszt, hiszen számtalan lehetőség van a kikapcsolódásra a fürdőkben. A Hotel O3zone-ban a vendégek medencében, jakuzziban, szaunákban és masszázs, valamint rituálékon való részvételekkel relaxálhatnak. Egy masszázs biztosan segít a kikapcsolódásban, mivel izomlazító hatással bír, melyet a vendég azonnal érezhet.

A spa jótékony hatással van a lélekre

Egyetlen egy nap segíthet, hogy sokkal jobban érezze magát a bőrében. A fizikális pihenés elősegíti a pszichés nyugodtság, gondtalanság érzetét, ami kihatással van önre és a környezetére. A masszázs egy olyan légkört teremt, amelyben garantáltan elengedi önmagát és csak is saját magára figyel. A spa segítségére van, hogy relaxáljon és elfejtse a mindennapi problémáit, innen csak is nyugodt és kiegyensúlyozott lélekkel távozhat.

A spa segíthet a méregtelenítésben

A méregtelenítés az a folyamat, amelynek során a felhalmozódott méreganyagokat eltávolítja a szervezetből.  A szauna a méregtelenítés egyik leghatékonyabb módszere, a levegőben levő hő és páratartalom miatt elősegíti a szervezetett, hogy könnyebben lebontsa a felgyülemlett méreganyagokat.

A spa fiatalító hatással bír

A test helyes gondozása segíthet az öregedés lelasításában. A masszázs segít, hogy fiatalnak nézzen ki és érezze magát. Az O3zone Spa-ban Organique termékeket használunk a testkezelésekre és Gerovital Equilibriummal dolgozunk, melynek kiemelkedő  öregedés elleni és lifting hatása van. Feltölti a bőrét vitaminokkal, segít az öregedés jeleinek eltüntetésében és felfrissíti önt.

A spa egy jó lehetőség a család összehozására

A spa-ban eltöltött családi vakáció, minden családtag számára egy ideális relaxáció lehet. Egy páros masszás, közös fürdőzés a medencében és közös szaunázás, a spa rengeteg lehetőséget tartogat a tartalmas időtöltésre. Erre a linkre kattintva eléri a teljes masszázs és spa terápia kínálatunkat.