Mountain Segway

Felejthetetlen túrát kínálunk a természetbe, amely családok, baráti társaságok vagy csapatépítő csoportok számára is szórakoztató.

Jöjjön és fedezze fel az erdő szépségét Tusnádfürdőn. Felejthetetlen természetjárást kínálunk, szórakozást családoknak, baráti társaságoknak vagy csapatépítő csoportoknak. Többféle pálya áll rendelkezésünkre, pálya nehézségtől és tapasztalattól függően. A túraútvonalakat és időpontokat telefonon vagy e-mailben kell előre lefoglalni. Minimum foglalás egy túrára 4 fő. A túrák időtartamtól függőek, 3 típusa van, mindegyik elején van egy 30 perces képzés az eszközök kezelésének elsajátítására, majd választhat 1,2 vagy 3 órás túra között. A túra a Fortuna Hotel parkolójából indul idegenvezetővel.

Túra: „Chilling in the city”

A Fortuna Hotel parkolójából indul. A túraútvonal útmutatót és oktatást tartalmaz, valamint az Apor- és Mikes-forrásokat látogathatjuk meg a túra során. Útközben lehetősége van megismerkedni a várossal. Átmegyünk a városközponton, az óvároson, ahol számos kiemelkedő, a régi városból megmaradt épületet csodálhat meg, de olyan területeken is áthaladunk, ahol még nem járt. A forrásokhoz érve rövid megállót tartunk. Ott megpihenünk egy kicsit, és élvezzük e források vizét. Ezután visszatérünk a kiindulási pontra a szálloda parkolójában.
A túra ára: 100 RON / személy
Időtartam: 1,5 ore (30 perc oktatás és 60 perc túra) A minimum létszám, melyre lehet foglalni: 3 személy.

Túra: „Take my time”

A Fortuna Hotel parkolójából indul. A túraútvonal útmutatót és oktatást tartalmaz, és az Olt folyó partjára lehet ellátogatni. Átmegyünk a városközponton, az óvároson, ahol számos kiemelkedő, a régi városból megmaradt épületet csodálhat meg, de olyan területeken is áthaladunk, ahol még nem járt. Ezután végig sétálunk egy kavicsos úton, kiszabadulunk a városból és megcsodáljuk a természetet. Különböző típusú utakat is kipróbálunk, erdei, kavicsos és aszfaltos utakat. Amint elérjük Oltot, rövid megállót tartunk, ahol megpihenhetünk, miközben élvezzük a természet ezen szegletét. A megálló után visszatérünk a kiindulópontra.
A túra ára: 150RON / személy
Időtartam: 2 óra (30 perc oktatás és 90 perc túra) A minimum létszám, melyre lehet foglalni: 3 személy.

Haladó túra

A Fortuna Hotel parkolójából indul. Tartalmaz 1 vagy 2 útmutatót és utasítást. Az útvonal a bükszádi horgásztóhoz vezet, Kovászna megyében. Átmegyünk a városközponton, az óvároson, ahol számos kiemelkedő, a régi városból megmaradt épületet csodálhat meg, de olyan területeken is áthaladunk, ahol még nem járt. Ezután a városból kivezető kavicsos úton gyalogolunk, és átkelünk az Olt folyón. Ezután az Olt mentén haladunk egy úton, amely az erdőn, a város régi gátján és a régi kőbányán keresztül vezet. Ezt a fajta túrát néhány nappal előre meg kell szervezni, mivel a költségek a személyek számától és a tónál töltött időtől függnek.
A túra ára: –
Időtartam: minimum 3,5 óra (30 perc oktatás, a fennmaradó időben pedig a tényleges útvonal.) A minimum létszám, melyre lehet foglalni: 5 személy.
Az ár az útvonal hosszától, típusától és a szükséges kiegészítő szolgáltatásoktól függ. Kérjük, ossza meg velünk, hogy milyen programot szeretne minden kívánságával együtt, és mi ennek megfelelően határozzuk meg az árat.

​Tudjon meg többet, és foglalja le a legjobb kalandját most:
Tel.: 0786546333

0040755206611
Email: [email protected]