Mountain Segway

Îți oferim o tură de neuitat în natură, distracție pentru familii, grupuri de prieteni sau grupe Team Building.

Vino la noi să descoperi frumusețea pădurii din Băile Tușnad. Îți oferim o tură de neuitat în natură, distracție pentru familii, grupuri de prieteni sau grupe Team Building. Avem mai multe trasee în dependință de nivelul de greutate și experiență. Traseele și orele de drumeție trebuie rezervate în avans prin telefon sau e-mail. Numărul minim de participanți pentru o tură este 4 persoane. Avem 3 tipuri de durată la ture, dar la începutul fiecărui este un training de 30 min pentru a învăța manevrarea dispozitivelor, după puteți alege între ture de 1,2 sau 3 ore. Tura începe din parcarea Hotelului Fortuna cu conducerea unui ghid.

Turele: „Chilling in the city”

Pornire din parcarea Hotelului Fortuna. Traseull include ghid și instructaj și are ca obiectiv izvoarele Apor și Mikes. Pe parcursul drumului aveți oportunitatea de a vă familiariza cu orașul. Vom trece prin centru, prin centrul vechi unde veți putea admira mai multe clădiri deosebite, rămase de pe vremea orașului vechi, dar și prin zone pe care nu le-ați vizitat până acum. Când vom ajunge la izvoare vom face o mică oprire. Acolo ne vom odihni puțin și ne vom putea bucura de apa acestor izvoare. Apoi ne vom întoarce la punctul de pornire, în parcarea hotelului.
Cost tur: 100 RON / pers.
Durata: 1,5 ore (30 min. instructaj și 60 min. traseul) Nr. min. pers.: 3 pers.

Turul „Take my time”

Pornire din parcarea Hotelului Fortuna. Acesta include ghid și instructaj și are ca destinație marginea râului Olt. Vom trece prin centru, prin centrul vechi unde veți putea admira mai multe clădiri deosebite, rămase de pe vremea orașului vechi, dar și prin zone pe care nu le-ați vizitat până acum. Apoi vom parcurge un drum cu pietriș, vom ieși din oraș și vom putea admira natura. De asemenea, vom încerca diferite tipuri de drum, forestier, cu pietriș și asfalt. Odată ce vom ajunge la Olt, vom face un mic popas unde ne vom putea odihni bucurându-ne în același timp de acest colț de natură. După această oprire, ne vom întoarce la punctul de pornire.
Cost tur: 150RON / pers
Timp: 2 ore (30 min. instructaj și 90 min.traseu) Nr. min. pers.: 3 pers.

Tur avansat

Pornire din parcarea Hotelului Fortuna. Acesta include 1 sau 2 ghizi și instructaj. Traseul are ca destinație Lacul de pescuit din Bixad, jud. Covasna. Vom trece prin centru, prin centrul vechi unde veți putea admira mai multe clădiri deosebite, rămase de pe vremea orașului vechi, dar și prin zone pe care nu le-ați vizitat până acum. Apoi vom parcurge un drum cu pietriș Vom ieși din oraș și vom traversa râul Olt. Apoi vom parcurge un drum de-a lungul Oltului, un drum ce trece prin pădure, prin vechiul baraj al orașului și pe lângă vechea mină de piatră. Acest tip de tur trebuie stabilit cu câteva zile în avans, deoarece costul depinde de nr. persoanelor și de perioada de timp petrecută la lac.
Cost tur: –
Durata: min 3,5 ore (30 min. instructaj și restul timpului traseul propriu-zis) Nr. min. pers.: 5 pers.
Prețul se stabilește în dependință de lungimea, tipul traseului și de serviciile solicitate în plus. Vă rugăm să ne adresați ce tip de program doriți cu toate dorințele voastre, și noi în funcția acestora stabilim prețul.

​Aflați mai multe, sau rezervați cea mai bună aventură acum:
Tel.: 0786546333

0040755206611
Email: [email protected]