Visit Tușnad

Distracție la Băile Tușnad! Găsește programul perfect pentru tine și familia ta.

Alegeți Băile Tușnad și petreceți un sejur bogat în experiențe inedite. Vă arătăm câteva dintr-o gamă largă de activități distractive de care vă puteți bucura în orașul cu cel mai mic număr de locuitori din România.

Excursie la lacul Sfânta Ana cu trenulețul turistic Sfânta Ana Express
Lasă-te surprins de farmecul naturii din Ținutul Vulcanilor, explorând o călătorie cu trenul de agrement Sfânta Ana Express, care te va face să visezi cu ochii deschişi încă multă vreme după ce te-ai întors acasă. Te invităm la o plimbare cu trenuleţul turistic la Lacul Sfânta Ana, singurul lac vulcanic din România şi la rezervaţia naturală Tinovul Mohoş. Călătoria (50 km dus-întors, apr. 4.5 ore) include şi o surpriză: vizitarea unui baraj şi lac de acumulare creată de colonii de castori.
Dacă eşti dispus să experimentezi trăiri unice, acest program este alegerea perfectă pentru tine şi familia ta.

TUSNAD SAFARI TOURS
Te invităm la cea mai populară excursie din 2021. Programul TUSNAD SAFARI TOURS este recomandat atât pentru grupuri mici, cât şi pentru team-buildinguri cu mai mulţi participanţi.
Pornind din Băile Tuşnad, vom călători dealungul răului Olt în zona Bixad, unde vom descoperi o zonă spectaculoasă, colorată, sălbatică şi necunoscută. Este o experiență family friendly ideală pentru tine și familia ta.
În cadrul programului vom admira:

 • răul Olt
 • barajul Carpitus
 • părăuri şi izvoare de apă minerală şi mezotermală
 • rămăşiţele cetăţii Vapa
 • cuiburi de mitraliere şi galerii subterane din cel de-al doilea război mondial
 • stânci şi cariere de pietre misterioase
 • păduri mixte din conifiere şi foioase
 • peisaje fermecătoare, care-ţi taie respiraţia

Îţi garantăm o deconectare totală, o experienţă plină de amintiri, care cu siguranţă îţi va determina reîntoarcerea în sălbăticia din Ținutul Vulcanilor.
OFERTA INCLUDE:
– transportul
– picnicul în natură
– tragere cu arme airsoft

Plimbare cu sania trasă de cai la Lăzăreşti
În timpul iernii, una dintre atracţiile locale devenite tradiţie este plimbarea prin zăpadă cu sanii trase de cai. În timpul excursiei, care durează apr. 3-4 ore, vom face o călătorie în timp (apr. 14 km dus-întors) pe urmele mistreţilor şi urşilor. Ne oprim pe muntele Hegyesteto, unde ne asteaptă o privelişte fermecătoare asupra bazinul Ciucului. Aici locul pare desprins din poveste, o poveste din care faci şi tu parte din prima clipă când calci pe aceste meleaguri. Vom degusta ape minerale adevărate, vom vizita un observator de animale sălbatice şi o să ne încălzim lângă un foc, savurând un ceai cald, vin fiert sau pălincă tradiţională. Nu o să lipsească nici picnicul tradiţional în natură, cu degustări de preparate autentice locale 100% naturale (slănină, brânzeturi, pâine de casă, etc.). Grupurile peste 20 persoane sunt răsfăţate cu gulaşh secuiesc.
La întoarcere vom vizita mofeta şi baia tradiţională Nyír admirând activitatea postvulcanică, care se manifestă şi azi sub forma apelor minerale carbogazoase, nămol şi gaze vindecătoare.

Să vedem urşii
Vă invităm la pânda urşilor bruni în habitatul lor natural într-un observatoar de urşi lângă Băile Tuşna. Urşii (Ursus arctos) pot fi observaţi în sălbăticie, pe tot timpul anului.
Observarea urşilor în sălbăticie (cu money back guarantee) este un program de apr. 2-3 ore.
Dacă sunt respectate următoarele recomandări ale ghidului şi tot nu am văzut ursul, atunci banii vor fi returnaţi:

 • păstrarea liniştii;
 • grupul trebuie să se deplaseze în linişte şi unitar;
 • telefoanele să fie închise şi să nu folosim surse de lumini în observator, ca de ex. telefoanele;
 • să păstrăm distanţa de min. 30 cm de geam;
 • să aşteptăm cu răbdare apusul.

Excursie cu autobuzul: Băile Tuşnad – Braşov – Bran – Râşnov – Poiana Braşov

 • Vă invităm într-o excursie în judeţul Braşov, unde vom vizita cele mai importante destinaţii turistice din ţară.
 • Braşov – vom vizita centrul vechi din cel mai frumos oraş medieval din România şi Biserica Neagră
 • Castelul Bran sau Castelul Dracula, unul dintre cele mai impunătoare monumente istorice ale României
 • Râşnov – Cetatea ţărănească Râşnov, care impresionează prin poziţionarea ei pe un deal stâncos şi/sau Dino Parc, unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei
 • Poiana Braşov – cea mai renumită staţiune montană pentru sporturile de iarnă din România şi totodată un important centru turistic internaţional.

Contact: +40740 911 119