Observarea de urși în natură

Destinația dispune de două observatoare de urși, care se află în vecinătatea orașului Băile Tușnad și a Lacului Sf. Ana.

Observare de urşi în natură
Destinația dispune de două observatoare de urși, care se află în vecinătatea orașului Băile Tușnad (capacitate de 20 locuri) și a Lacului Sf. Ana (capacitate de 40 locuri), de unde cei interesați pot observa urșii în condiții de siguranță.

Locurile noastre de observare a animalelor sălbatice au fost proiectate şi construite de: Bence Máté – Fotograf peisagist, specialist în observarea animalelor sălbatice
Artistul-fotograf Bence Máté este deţinătorul premiului considerat echivalentul Oscarului în domeniul fotografierii vieţii sălbatice. A obţinut în 2010 titlul de Wildlife Photographer of the Year, când poza lui intitulată „Jocul umbrelor” a devenit „Fotografia anului” la categoria fauna sălbatică, iar Bence a devenit „Fotograful peisagist al anului” . Dar cea mai mare senzaţie este faptul că la fiecare categorie a concursului ocupă locul întâi. El este singurul participant care a câştigat şi în categoria adulţilor şi în cea a tineretului. În ciuda vârstei sale acest tânăr a obţinut atât de multe premii încât astăzi el este considerat cel mai performant participant al acestui concurs de până acum.

Pentru mai multe informații sunați la:
Tel: +40 742 210 284