Formular rezervare

Rezervare prin telefon
Pentru a face o rezervare prin telefon, apelati: +40 266 335 406
mai multe informații

Relaxare

Pentru relaxarea dumneavoastra, va punem la dispozitie:

 • Piscină și jacuzzi
 • Saună umedă și uscată cu fântână de gheață
 • Masaje, ritualuri spa
 • Tratamente corporale
 • Terapii spa în cuplu

Zona spa a Hotelului O3zone cuprinde urmatoarele facilități:

 • O piscină cu apă încălzită şi cu o instalaţie de înot contra curentului situată într-un ambient deosebit,
 • Un jacuzzi profesional care creează o atmosferă intimă şi relaxantă,
 • O saună umedă şi o saună uscată alături de care duşurile emoţionale creează un efect tropical sporind relaxarea şi dând un plus de plăcere celor care le experimentează,
 • Cabinete de terapii, unde un meniu special pregătit pentru oaspeţii noştri, oferă proceduri de relaxare, antistress, detoxifiere şi repunere în formă. Tot aici găsiţi felurite tipuri de masaje, împachetări şi tratamente corporale, toate cu ingrediente de marcă,
 • O zonă de hidroterapie unde găsiţi un duş Vichy, dar şi o cadă Pacific, de asemenea pentru o serie de terapii sau masaje speciale,
 • Zona de fitness dedicat iubitorilor de mişcare, aduce un plus de valoare spa-ului.

 

mai multe informații

Tratamente balneare

Staţiunea Băile Tuşnad, este una din cele mai frumoase staţiuni montane nu numai din judeţul Harghita, dar şi din ţară şi este cunoscută şi sub denumirea de „Perla Harghitei”. Staţiune de interes  naţional, situată  pe versantul vestic al masivului vulcanic Ciomad, în defileul Oltului la 650 m altitudine medie, în mijlocul unor păduri de brazi şi foioase.

Contextul geografic şi bogăţia factorilor terapeutici naturali, bioclima, numeroasele surse de ape minerale, gazele naturale şi apele termale au favorizat dezvoltarea balneologiei de specialitate medicală de tip conservator prin care se folosesc factorii naturali de cură.

Factorii naturali de cură ai staţiunii sunt:

 • Clima – climatoterapia (emanaţii tonice stimulente, aeroioni negativi şi aerosoli – bioclimat relaxant, sedativ).
 • Apele minerale – carbogazoase, clorurosodice, calcice, magneziene, feruginoase, bicarbonate, hipotone – folosite in mod tradiţional pentru efectele lor vasodilatatoare în profilaxia, terapia şi recuperarea bolnavilor cardiovasculari – cură externă,  cură internă.

Tratamente balneare

 

mai multe informații

Natura & împrejurimi

Staţiunea Băile Tuşnad este una dintre cele mai frumoase staţiuni balneare din ţară. Un tărâm flancat de munţii Harghitei, străbătut de râul Olt şi oglindit de lacul Ciucaş, un loc unde liniştea şi frumuseţea peisajului întregesc pitorescul peisajului. Supranumită şi ”mica Elveţie”, această staţiune primeşte această denumire nu doar datorită încadrării geografice într-un spaţiu muntos, dar şi datorită clădirilor vechi de tip elveţian.

Principalele atracţii turistice ale acestei staţiuni sunt : Lacul Ciucaş, Bastionul Apor, Stânca Şoimilor, Lacul Sf. Ana, pârtia de schi, Stâncile Turnuri şi nu în ultimul rând izvoarele de apă minerală folosite pentru tratarea diverselor boli.

Referitor la proprietățile de vindecare ale acestor ape, în popor circulă o legendă. Legenda spune că demult, exista un câmp plin de izvoare ce țâșneau zgomotos la suprafață, pe care localnicii datorită susurului gălăgios l-au numit ”câmpul vorbitor”. Conform legendei, calitățile curative le-ar fi descoperit un tânăr păstor, care umbla desculț, cu picioarele pline de răni nevindecabile. Trecând în mod repetat prin ”câmpul vorbitor”, nu mică i-a fost mirarea când a descoperit că rănile i s-au vindecat ca prin farmec. Vestea apelor miraculoase din câmpul vorbitor s-a răspândit repede prin satele dimprejur și astfel izvoarele au început să atragă tot mai mulți vizitatori.