Formular rezervare

Rezervare prin telefon
Pentru a face o rezervare prin telefon, apelati: +40 266 335 406

Conferințe

În Băile Tușnad, într-o stațiune balneo-climaterică recunoscută, vă aşteaptă Hotelul O3zone pentru organizarea unui eveniment de succes. In complexul nostru de 4* confortul oferit de un hotel de relaxare se combină cu posibilitatea organizării de întâlniri sau conferiţe. Fie că se pregăteşte o sesiune de business, un training sau un seminar, sălile noastre dotate cu echipament modern pot găzdui de la întâlniri mici, până la evenimente de scară mare.

Indiferent dacă ai nevoie de o sală de conferinţă pentru un training sau o reuniune internaţională, noi îţi oferim un spaţiu pe măsura evenimentului tău. Avem săli de conferinţă cu o suprafaţă totală de 340 m2 şi posibilitatea de a găzdui până la 270 de participanţi simultan. Pentru buna desfăşurare a întrunirilor și cursurilor sălile sunt dotate cu toată gama echipamentelor technice necesare: sisteme de amplificaţie, videoproiectoare, flipchart.

Restaurantul stă la dispoziția dumneavostră pentru a asigura mese atât cu specific local cât și internațional. Vă vom asigura pe durata evenimentului și servicii de coffee break cu o gamă variată de posibilități.

Parcarea spaţioasă păzită și reţeaua de internet wireless stă la dispoziţia clienţilor gratuit.

După timpul petrecut la cursuri oferim participantilor un bun prilej de relaxare cu acces gratuit la spa: piscină, jacuzzi, saună umedă și uscată, dușuri emoționale, sală fitness. În centrul nostru de wellness pot fi făcute rezervări și pentru diferite terapii spa (masaje, împachetări, băi etc.)

Numeroase cursuri de perfecţionare şi dezvoltare regională,  conferinţe ale medicilor şi arhitecţilor, programe culturale şi spirituale şi-au găsit locaţia corespunzătoare la noi, în inima țării, departe de agitaţia zgomotoasă a orașelor. Echipa noastră vă va fi mereu alături avand grijă să nu lipsească nimic din sala de conferinţă.

Programe organizate pentru grupuri >>

Sala de conferințe ”Mihai Eminescu”

Capacitate maximă: 200 locuri în aranjament amfiteatru

Dotări: videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, flipchart, acces internet wireless, aer condiționat, lumină naturală.

Sala de conferințe ”Petőfi Sándor"

Capacitate maximă: 100 locuri

Dotări: videoproiector, ecran de proiecție, sistem de sonorizare, acces internet wireless, aer condiționat.

Sala de seminar ”Ion Creangă”

Capacitate maximă: 30 locuri

Dotări: flipchart, acces internet wireless, aer condiționat, lumină naturală.